Gerhard Roelfes I RegiomanagerStedenkring Zwolle- Emsland
Met Martin heb ik effectief en plezierig samengewerkt aan de organisatie van de tweejaarlijkse wedstrijd om de Stedenkringbokaal. Zijn marketingervaring, zijn creatieve ideeën en zijn doelgerichte werkwijze waren voor mij redenen om hem te benaderen. De Duits-Nederlandse samenwerking is het stokpaardje van Martin en dat komt goed van pas voor de Stedenkring/Städtering Zwolle-Emsland.

Liesbeth Kupers-Huising | Decaan at Hondsrug College
Bijzonder goede verslaggever. Komt aan de hand van besproken ervaringen en sfeer precies tot de kern en maakt er een kloppend geheel van.

Erik Riensema-Noordbizz | Eigenaar van Noordbizz- online netwerk voor ondernemend Noord-Nederland
Ik werk al jaren lang samen met Martin voor verschillende opdrachtgevers. Martin is een creatief en gedreven journalist, pr-man, netwerker, die weet wat mensen graag willen lezen en hoe je een groot publiek kunt bereiken met goede ideeën en teksten. Een goede teamplayer, flexibel, gedreven, 24/7-mentaliteit. Met een enorm goed netwerk in Emmen en omgeving.

Thomas Nauw | Algemeen Directeur bij CFX Squad
Met Martin inmiddels al een aantal keren mogen werken. Vertelt op gerichte goede wijze precies waar het over moet gaan! Tegenwoordig zit Martin in mijn standaard to do wanneer er weer iets bijzonders staat te gebeuren bij ons, een 100% aanrader!